Uprofesjonelle logoer kan ødelegge mye

Å prøve å spare penger på å lage logo til eget firma, er ikke alltid like lurt. Man vil jo gjerne at firmaet skal fremstå som profesjonelt og gjennomtenkt. Noe kunden husker, og kan assosiere seg med. Tenk bare på de logoen du kjenner best, de er blitt like mye et varemerke som selve produktet eller tjenesten.

Når man lager firmalogo selv, istedenfor å bruke profesjonelle, blir gjerne resultatet deretter. Her er noen eksempler på logoer som virker veldig hjemmelaget.

 

Denne er både vanskelig å lese, og veldig rotete. En kunde kan fort tenke at dette er et useriøst firma, med billige løsninger.

Her er et annet eksempel. Hva syns dere? Gir dette inntrykk av et seriøst firma som tar kundene på alvor?

Vi tar med et eksempel til:

Når man ser slike eksempler på logoer, så ser man at det kan svare seg å få profesjonelle til å designe din firmalogo.

Ved å bruke et seriøst logo designfirma, har man mange fordeler.

  • De er spesialister i design.
  • Du får flere forslag å velge blant.
  • De har en fast pris.
  • Rask levering.
  • 100 % fornøyd garanti.
  • Enkelt å bestille online.

Har man ikke en profesjonell og tiltalende firmalogo, kan kunden se på firmaet/produktet som mislykket, og miste tilliten til hva firmaet kan tilby. Ved oppstart av eget firma er målet alltid å skape kortest vei til inntektsgivende produksjon. En logo vil bidra til at firmaet synes, til å få et godt rykte, og dessuten få kunden til å huske firmaet — tre faktorer som kan bidra til vekst og suksess. Så altså: Selv om det kan virke fornuftig å spare penger ved å designe firmalogoen selv, kan det i verste fall føre til at firmaet mislykkes.

Så bruk et profesjonelt firma til å designe din logo, det vil lønne seg i det lange løp. Da vil potensielle kunder se at du er en seriøs aktør på markedet.

 

5 Mar 2015