Konsertbilletter Information i USA og Australia i 2015

Konserten billett er en av de mest ettertraktede billetter i bransjen så er det ingen off-season for konsertturneer. Med en helårs etterspørsel etter noe av musikken bransjens mest fremtredende kunstnere, kan den gjennomsnittlige billettprisen for konserter varierer enormt, men som etterspørselen etter en konsert bygger så gjør også den gjennomsnittlige prisen på billetten.

Konsert i USA

Noen av de største navnene på konsert kretsen i 2015 var yngre stjerner, som så sine billettpriser stige til rivaliserende mange av de klassiske pop- og rockestjerner fra tiår tidligere. Taylor Swifts 1 989 Verden turen var en av de største arrangementene i året, og median billettpriser å se pop sensasjon steg til $ 187, som kunstneren fylte store stadioner over hele Nord-Amerika. Andre samtidige kunstnere som Bruno Mars og Luis Miguel også sett sine billettpriser nå høye nivåer med median billettpriser på $ 297, og $ 263 hhv.

Shania Twain Rock Dette Land tur bidro til å føre den ikoniske landet artist til en av de høyeste median billettpriser i året. Turen ble omtalt som den siste opptreden for Shania Twain, som bidro til å trekke fans fra hele verden for å se Shania en gang før hennes avgang. Median billettprisene til Rock Dette Land turen nådde $ 249. Andre etablerte artister som Elton John fortsatte å selge billetter svært godt, med median billettpriser for Elton John billetter stiger til $ 206. Noen artister, som Elton John, plukke og velge datoer og steder for sine forestillinger nøye, bidrar til å drive billett etterspørsel og priser. Paul McCartney og Don Henley begge hadde median billettpriser på $ 181, som de legendariske artister fra biller og Eagles fortsette å trekke utsolgte show, og høy forventning for sine turer.

Visum til USA

For norske statsborgere, de trenger et gyldig visum for å komme inn i USA. Dersom oppholdet er mindre enn 90 dager, blir det mye enklere, fordi de kan søke om ESTA online.

ESTA er gyldig i 2 år fra utstedelsesdatoen, noe som betyr at i løpet av 2 år, kan reisende komme inn i USA så mange ganger som de ønsker. For hver oppføring, kan de holde opp til 90 dager.

Hvis du ønsker å kombinere konserten tur med lengre reisetid, for eksempel hvis du ønsker å bli lenger enn 90 dager, må du søke om visum fra den amerikanske ambassaden i Norge. For det, må du ta kontakt med ambassaden for å bestille en tid, og personlig møter opp med søknadsskjemaer og passet ditt. Du bør bestille tid minst 1 måned før planlagt reisetid.

Konsert i Australia

Vi kan bare ikke få nok! Som hans sytten utsolgt arena datoer over Australia og New Zealand kommer til en avslutning, Frontier Touring er begeistret over å bekrefte at Ed Sheeran skal komme tilbake til vår vakre land for å spille stadioner dette november og desember.
Sparker av 28. november i Brisbane og spille Sydney, Melbourne, Perth og Auckland i hele desember, vil turen se Sheeran spille hans største arenaer for å date; bli den første noensinne musiker til å utføre en australsk og New Zealand stadion tur helt solo. Hver eneste lyd på scenen vil bli produsert av hans stemme, gitar og en serie med sløyfe pedaler, fyller stadionene med hypnotising lag av lyd.

Dette vil være Sheeran nest tur i 2015 og femte besøk på fire år. Hans utsolgt mars / april tour så ham opptre foran nær 190.000 fans over hele Australia og New Zealand til strålende kritikker.

Visum til Australia

Norske pass må ha et gyldig visum for innreise til Australia. Det finnes mange forskjellige typer visum til Australia, for eksempel arbeidsferie visum, turistvisum, business visa, working holiday visa og så videre. Det er veldig viktig å velge riktig visum type.

Det kommer an på hvor lenge du ønsker å bo og hva formålet er. Hvis du ønsker å bo mindre enn 90 dager, og ønsker å gjøre turisme, for eksempel bli med en konsert, da en turistvisum vil bli bra. Men hvis du ønsker å bo i 1 år og ønsker å jobbe for å tjene penger, så bør du søke om arbeidsferie visum.

Dessverre australske ambassaden i Norge ikke har en konsulatseksjon, og de kan ikke hjelpe deg med visumsøknaden problemer. Visum til Australia er elektronisk, og du bør gjøre programmet online.

 

 

29 Oct 2015